wie & wat
evenementen
foto's
fotowedstrijd
Jack Wolfskin Store Gent
Jack Wolfskin Store Gent.

www.jack-wolfskin.com
De officiële internationale site van Jack Wolfskin geeft u een duidelijk overzicht van het complete Jack Wolfskin gamma en biedt u bovendien leuke wolvenweetjes op de News pagina.

www.bleau.be
Ontdek de grootste klim- en boulderzaal te Gent. Veilig klimmen voor iedereen in een bijzonder sympathieke omgeving. Jack Wolfskin Store Gent is hoofdpartner van klimzaal Bleau.

www.manuelbustelo.com
Manuel Bustelo, alias Volcano Rider, beklom met de hulp van Jack Wolfskin Store Gent 3 actieve vullkanen van zo'n 7000 m hoog om ze nadien naar beneden te fietsen. Kicks gegarandeerd!

www.divantoura.be
De andere manier van reizen. Als partner van Jack Wolfskin Store Gent biedt reisbureau Divantoura een ruim aanbod avontuurlijke reizen alsook stap- en fietsreizen.

www.2000poot.be
VZW 2000poot is de ideale partner voor alle familie skivakanties.

www.vlaamsecanicrossfederatie.be
De officile site van de Vlaamse Canicross Federatie geeft een volledig overzicht van de Canicross-sport in Vlaanderen. Kalender, tips, trainingsschema's, wedstrijduitslagen en zoveel meer.

www.joggingdoggie.tk
De enige echte canicrossclub voor de echte wandel-, hond- en canicrossliefhebber.

www.gpscenter.be
Cordinaten, waypoints, routes, tracks... je komt alles te weten op www.gpscenter.be, de GPS partner van Jack Wolfskin Store Gent. Met vakkennis helpt Pieter Declerck u het model te kiezen dat het best past voor uw gebruik.

www.male-kuryak.be
Algemene Info over wolfhonden, de verschillende soorten en hun karakter.